Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Od predstavenia novej rady Samsung Galaxy S10 ubehlo už zopár dní. Na rad tak po teste fotoaparátu, výdrže batérie či samotného výkonu prichádzajú prvé testy odolnosti.

Fanúšikov včera určite potešila správa, ktorá hovorí o nalepenej ochrannej fólii priamo od výroby. Tá samozrejme nenahradí úplne funkciu ochranného skla, no určite poteší aspoň ako dočasný druh ochrany. Či je naozaj kvalitná, sa rozhodol otestovať Zack Nelson, ktorý je známy práve testovaním odolnosti smartfónov, a to naozaj tým najbrutálnejším spôsobom.

Najviac ho zaujímal práve ultrazvukový snímač odtlačkov prstov, ktorý je novinkou v smartfónovom svete. Snímač je rýchlejší než optické čítačky, funguje aj pri špinavých či vlhkých rukách a zdá sa, že aj jeho odolnosť je dobrá.

Ako môžeš vidieť na videu, škrabance čítačke neuškodia a naďalej funguje bez väčších problémov a bezproblémové fungovanie prerušia až praskliny displeja, po ktorom snímač už nereaguje. Celkovo však môžeme prvý test odolnosi nových vlajkových lodí Samsungu a samotného snímača zhodnotiť na výbornú.

Zdroj: TheVerge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú