Spoločnosť chce získať nový rekord v počte vybavených objednávok na jej elektromobily, informuje Electrek. Tesla preto v Severnej Amerike zrýchlila tempo a momentálne doručuje denne obrovské množstvo áut.

Americká Tesla sa blíži ku koncu tohto štvrťroka a aby dosiahla vyššie čísla v počte doručených elektromobilov, začala v týchto dňoch zvyšovať dodávky áut. Momentálne tak doručuje až 1 000 kusov svojich modelov denne. Spoločnosť chce zlomiť svoj rekord a preto by mala v Severnej Amerike odovzdať zákazníkom počas tohto mesiaca 33 000 až 36 000 elektromobilov. Aby sa jej podarilo splniť plány, motivuje aj svojich zamestnancov. 

Tí si môžu kúpiť jedno z jej áut a vyskúšať si nový Hardware 3 pre autonómny systém riadenia. Svojim zamestnancom pritom začal Musk rozosielať email so správou, že môžu vytýčený cieľ dosiahnuť, pokiaľ bude Tesla produkovať 1 000 kusov Modelu 3 denne, informuje CNBC. Hoci tieto informácie mohli výrobu ešte viac nakopnúť, logistika je ďalším z problémov, s ktorým sa musí výrobca vysporiadať, aby mohol uspieť a zlomiť nový rekord v počte doručených elektromobilov.

Zdroj: Electrek, CNBC

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú