Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Tesla sa vo svete preslávila nielen svojimi elektromobilmi, ale neraz aj bizarnými produktami s vlastným logom, kde sa doteraz radila napríklad surfovacia doska či tequila s jedinečným dizajnom fľaše. Najnovšie sa po evente v Berlíne, kde spoločnosť prezentovala novinky k továrni Giga Berlin, bude v kampuse automobilky predávať aj nové pivo GigaBier s fľašou v štýle Cybertrucku, informuje Futurism.

Popri iných bizarnostiach počas eventu Giga Fest v nemeckom hlavnom meste, kde Musk informoval, že pri továrni budú aj steny pre grafity či vlastná železničná koľaj automobilky, potvrdil spomenutý predaj vlastného piva a odhalil aj unikátny dizajn samotnej fľaše. GigaBier sa bude podávať len v kampuse spoločnosti v Berlíne a dostupný bude v hranatej fľaši s futuristicky vyzerajúcim dizajnom. Presne v podobe Cybertrucku.

V automobilovom priemysle tak ide o zrejme prvý takýto počin, kedy automobilka okrem vozidiel bude predávať aj vlastné pivo. Taký VW však v minulosti ponúkal zamestnancom napríklad párky so svojim logom. Na pivo či tequilu, ktorú Tesla predáva, by sa však pravdepodobne žiaden jej konkurent neodhodlal. Podobne ako Tesla Tequila, aj GigaBier bude dostupný len v limitovanom množstve za zatiaľ neznámu cenu.

Zdroj: Futurism

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú