Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Telekom dnes zaradil do programovej ponuky svojich TV služieb nový televízny kanál ČT3 z dielne českej verejnoprávnej televízie. Nový kanál zahájil svoje vysielanie dnes o 9:00 hod. a na Slovensku ho môžu sledovať diváci na všetkých televíznych platformách Telekomu.

Nový kanál sa zameriava na divákov v staršom veku, ktorí sú v súčasnej situácii najohrozenejšou skupinou, ktorá trávi doma naviac času. Programová ponuka sa bude opierať o výber zo zlatého televízneho fondu, tematické magazíny a informačný servis.

„Sme nesmierne radi, že aj naši seniori môžu sledovať nový kanál českej verejnoprávnej televízie ČT3. Pri jeho sledovaní a v spoločnosti známych hlásateliek si môžu osviežiť spomienky na generačné programy zo zlatého fondu, ako sú napríklad seriály Eliška a její rod, Byli jednou dva písaři, historickú súťaž O poklad Anežky České, Dynastie Nováku a mnohé ďalšie,“ povedal manažér vývoja televízneho obsahu Telekomu Andrej Miklánek.

ČT3 je dostupný aj v HD rozlíšení, ktoré Telekom zaradil do základnej ponuky Magio TV, satelitnej TV Magio Sat, do aplikácie Magio Go v Premium balíku a Digi TV. Nový kanál bude vysielať pravidelne od 9:00 do 17:25.

Zdroj: Telekom/Tlačová správa, ČT

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú