Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Nie je žiadnym tajomstvom, že Samsung usilovne pracoval na svojom ďalšom skladacom smartfóne, ktorý sa však líši od prvého modelu Galaxy Fold. Tentokrát pôjde o akúsi „vyklápačku“, ktorá bude oficiálne odhalená už zajtra. Spoločnosť ale ešte pred debutom odhalila túto novinku na videu. Samsung totiž odvysielal oficiálnu reklamu s novým Galaxy Z Flip počas udeľovania Oscarov, kde sa tento skladací model ukázal v plnej kráse, informuje The Verge.

Kórejský Samsung si na zajtra pripravil premiéru svojich nových vlajkových lodí z radu Galaxy S, ktoré tentokrát nebudú pomenované podľa číslovania v poradí. Namiesto Galaxy S11 sa teda dočkáme modelov zo série Galaxy S20. Spoločnosť odhalí ešte jednu novinku. Je ňou nástupca minuloročného modelu Galaxy Fold, ktorý príde s odlišným spôsobom otvárania a novým dizajnom.

Tentokrát sa smartfón skladá na polovicu vertikálne. Pánt sa nachádza priamo v strede konštrukcie. Samsung Galaxy Z Flip má v zloženom stave na vonkajšej strane konštrukcie duálny fotoaparát, vedľa ktorého nechýba malý 1″ displej pre prichádzajúce notifikácie, informuje 9to5Google. Ďalšie špecifikácie a vlastnosti tejto novinky sa dozvieme už počas zajtrajšej premiéry.

Zdroj: The Verge, 9to5Google

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú