Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Black Friday je tu a z každej strany na nás útočia reklamy s obrovskými zľavami. Do tejto akcie sa zapojila aj slovenská spoločnosť Sygic, ktorá ponúka až 80 % zľavy na navigačné balíčky a doplnkové služby pre aplikáciu navigácie.

O tejto ponuke informovala spoločnosť prostredníctvom svojho účtu na Twitteri. Na oficiálnom webe sa nachádza kompletná zľavnená ponuka, zakúpené licencie sú navyše bez časového obmedzenia, takže sa môžeš spoľahnúť na ich doživotnú funkčnosť.

Z tých najzaujímavejších je licencia Európa Premium s 80 % zľavou za 9,99 €, ktorá ponúka offline mapy celej Európy. Ak by si k tomu chcel aj dopravné informácie, môžeš si zakúpiť službu Európa Premium + Traffic za 13,99 €. Až 60 % zliav sa dočkali prídavné služby do aplikácie, ktoré teraz kúpiš za smiešnych 3,99 €. Medzi tie najzaujímavejšie patrí funkcia Head-up displeja, ktorá dokáže premietať navigáciu v noci na čelné sklo alebo funkcia Dashcam, ktorá sníma video počas jazdy a pri prípadnej nehode ho automaticky uloží.

Zdroj: TwitterSygic

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú