Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Sygic predstavuje novinku vo svojej navigácii s názvom Semafory. Táto funkcia bude schopná ukázať v reálnom čase zostávajúci počet sekúnd do zelenej. Bohužiaľ, tento prvok dostupný nateraz len v USA.

Ako informuje portál inVentures, Sygic predstavuje v rámci svojej mobilnej navigácie Sygic GPS Navigation novinku s názvom Semafory. V rámci navigácie sa jedná sa o prvú komerčne dostupnú funkcionalitu svojho druhu, ktorá poskytne odpočítavanie času do zelenej na semaforoch. Táto funkcionalita je však aktuálne bezplatne dostupná ako doplnok navigácie len v USA a pokrýva viac ako 13 000 semaforov naprieč hlavnými mestami.

Zobraziť celú galériu (1)
Tlačová správa Sygic

Sygic novinku vyvíjal v spolupráci s Traffic Technology Services a dobrou správou je, že sa v budúcnosti dostane aj do Európy. Doplnok Semafory je pritom len prvým s doplnkov, ktoré Sygic predstaví v rámci súpravy asistenčných systémov vodiča (ADAS). Tie budú v budúcnosti podporovať viacero pokročilých funkcií vychádzajúcich z pokročilých algoritmov za pomoci umelej inteligencie.

Zdroj: inVenture

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú