Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Epic Games potvrdzujú svoje dominantné postavenie v oblasti interaktívnej zábavy neustálym vylepšovaním svojich vývojárskych nástrojov. Mimo toho, že vlastnia aj svetoznámy hit Fornite, portál Techcrunch informuje o doplnení Unreal Engine o zaujímavú technológiu photogrammatrického fotografovania vytvorenú v Bratislave štúdiom Capturing Reality.

Informácie o spojení Epic Games so slovenskými vývojármi Capturing Reality boli zverejnené na oficiálnej stránke spoločnosti. Technológia RealityCapture umožňuje rekonštrukciu objektov a scén akejkoľvek veľkosti z obrázkov, fotografií alebo dokonca laserových skenov do 3D objektov s obrovskou presnosťou. Navyše výsledok je dostupný vo vysokej kvalite za niekoľkonásobne kratší čas ako konkurenčný softvér.

Zobraziť celú galériu (2)
capturingreality.com

Team Capturing Reality bude pod krídlami spoločnosti Epic aj naďalej poskytovať svoje služby doterajším zákazníkom, rovnako sú však pripravení prijímať nové výzvy a nových zákazníkov. Aj to je jedným z dôvodov, prečo slovenská spoločnosť na svojich stránkach oznámila zníženie ceny licencie RealityCapture z pôvodných 15 000 € na aktuálnych 3750 €

Epic plánuje integráciu unikátneho photogrammetrického softvéru od Slovákov priamo do ich interného Unreal Engine ekosystému, čo by malo vývojárom uľahčiť nahrávanie obrázkov a vytváranie fotorealistických modelov za veľmi krátky čas. Capturing Reality bude aj naďalej podporovať projekty a vývoj pre svojich partnerov vo filmovom, hernom alebo kultúrnom odvetví.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú