Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Módna značka Supreme, ktorá je známa hlavne svojimi drahými kúskami oblečenia, sa teraz púšťa do sveta technológií. Predstavila totiž svoj prvý telefón, ktorého cena pravdepodobne vystúpi na hodnotu vlajkových lodí, píše Phonearena.

Spoločnosť s predstavením svojej jesennej a zimnej kolekcie značkových doplnkov ako napríklad stoličky, pohárov na šampanské či rakety na ping-pong, uviedla na trh aj svoj prvý telefón, ktorý prezentuje ako „úžasný kúsok s 3G pripojením a vstavaným fotoaparátom“.

Ide je pôvodný model značky BLU, Jenny II, ktorý je upravený v spolupráci so Supreme a v pôvodnej verzii sa predáva za približne 22 €, píše Mirror. Napriek tomu, že cena nového počinu od Supreme je zatiaľ neznáma, je jasné, že nepôjde o lacný kúsok a po vypredaní bude dosahovať aj hodnoty vlajkových lodí, teda niekoľko stoviek eur.

Zobraziť celú galériu (1)
BLU Jenny II / Zdroj: BLU

Nečakaj od neho však žiadne prekvapivé vlastnosti, telefón od Supreme disponuje 2,4 palcovým displejom, fotoaparátom, 3G pripojením a jeho najdôležitejšou funkciou je pravdepodobne dvojitý slot pre SIM karty. Hlavným lákadlom telefónu je však jeho dizajn s označením módnej značky na zadnej strane a logom Supreme na domovskej obrazovke.

Zdroj: Phonearena, Mirror

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú