Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Finálny diel ságy Star Wars bude naozaj veľkolepý a ľudia sa na tento film neuveriteľne tešia. O tom svedčí aj nový rekord, ktorý Star Wars: The Rise of Skywalker len nedávno prelomil. Film totižto predal najviac lístkov v histórii počas prvej hodiny predpredaja, informuje 9gag.

Predpredaj vstupeniek na najnovší film z prostredia Star Wars bol spustený v pondelok večer. Čísla z predpredajov jednoznačne hovoria, že sa jedná o najočakávanejší film tejto zimy, či dokonca tohto roka. V počte predaných vstupeniek za prvú hodinu predpredaja sa Star Wars dostal na prvé miesto, z ktorého zosadil film Avengers: Endgame.

Portál SlashFilm informuje, že Star Wars za prvú hodinu predal až o 45 % viac vstupeniek, ako Avengeri. Možno to tak nebude jediný rekord, ktorý sa filmu Star Wars podarí prelomiť. Endgame totižto pokračoval aj s fantastickým globálnym zárobkom, ktorý presiahol sumu 2,79 miliardy dolárov. Všetko sa však dozvieme až po 20. decembri, kedy bude mať Star Wars: The Rise of Skywalker svoju premiéru.

Zdroj: 9gag, SlashFilm

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú