Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Zdá sa, že multiplayerová vesmírna hra Star Citizen je pre vývojárov naozaj zlatou baňou. Hráči v uplynulom roku prispeli na vývoj rekordnou sumou peňazí a celková vyzbieraná čiastka už presiahla 277 miliónov eur, informuje portál Twinfinite.

Rok 2020 bol rekordný aj pre vývojárov hry Star Citizen. Hráči počas minulého roka prispeli na vývoj čiastkou viac ako 64,3 miliónov eur, čím masívne prekonali sumu vyzbieranú v roku 2019. Vtedy dokopy za celý rok zarobila spoločnosť od hráčov 38,3 milióna eur.

Ako udávajú vývojári na svojom webe, od začiatku spustenia kampane, ktorá trvá už od septembra 2012, sa im podarilo na vývoj hry vyzbierať neuveriteľných 340 miliónov dolárov, čo je v prepočte viac ako 277 miliónov eur.

Zobraziť celú galériu (0)
RobertsSpaceIndustries

Aktuálne sa hra stále nachádza v Alpha verzii, no už v tomto štádiu je v hre extrémne veľa obsahu, o čom svedčí aj masívna základňa hráčov. Ich počet sa pomaly blíži k hranici troch miliónov.

Najlacnejšou možnosťou, ako sa aktuálne do hry pripojiť, je zakúpenie balíka v hodnote 33 €, kde na začiatok získaš loď Aurora MR spolu s 1000 jednotkami hernej meny.

Zdroj: Twinfinite, robertsspaceindustries

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú