Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Pán Snov alias Sandman  sa vráti v nových príbehoch rovnomenného seriálového hitu od Netflixu. Informáciu o pokračovaní na Twitteri potvrdil jeho tvorca Neil Gaiman, na schválené pokračovanie upozorňuje aj Deadline.

Skôr ako v 2024 určite nebude

Sandman patrí k najdrahším titulom produkovaných pod značkou Netflixu, prvá séria streamovacieho giganta mala vyjsť približne na 170 až 200 miliónov. Len pre porovnanie, prvá séria Zaklínača Netflix stála približne na 60 miliónov. Práve vysoké produkčné náklady boli hlavným dôvodom, prečo Netflix s potvrdením 2. série tak dlho váhal.

TMDB

Dlho očakávaná fantasy na obrazovky dorazila ešte začiatkom augusta a rýchlo a prepracovala na čelo najsledovanejších noviniek služby. Aj napriek vysokému diváckemu záujmu a priaznivým recenziám však budúcnosť Sandmana dlhé týždne zostávala neistá.

Netflix napokon v produkcii seriálu bude pokračovať, aké príbehy na Sandmana čakajú v ďalších sériách tvorca nespresňuje. Tajomstvom rovnako zostáva dátum premiéry, seriál však na Netflixe určite nečakaj skôr ako v roku 2024.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú