Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spotify sa rado pohráva so svojou aplikáciou a nie každá zmena smeruje vždy k lepšiemu. Najnovšie v testovacej verzii zamenilo v mini prehrávači „like“ tlačidlo za umelecký obrázok albumu.

Ako informuje portál Android Police, Spotify sa opäť pohralo so svojou aplikáciou. V rámci jej rozhrania urobilo malú zmenu, ktorá by ale mohla mať väčší dopad na hudbu, ktorú má používateľ rád.

Konkrétne došlo k zámene „like“ tlačidla v tvare srdca v mini prehrávači za umelecký obrázok albumu. Túto zmenu môžeš vidieť na screenshote od používateľa VincentJoshuaET, ktorý ho uverejnil na Reddite.

Zobraziť celú galériu (2)
Nové UI s umeleckým obrázkom albumu v mini prehrávači. Zdroj: VincentJoshuaET zo siete Reddit.

Spotify je jednou z najlepších služieb v tom, že dokáže vhodne odporučiť nasledujúce sklady. Toto odporúčanie robí na základe analýzy hudby, ktorá sa používateľovi páči.

Zatiaľ čo v predchádzajúcej verzii bolo možné v mini prehrávači označiť veľmi rýchlo skladbu, ktorá sa používateľovi páči, v novej verzii je potrebné urobiť krok naviac a vyvolať hlavný prehrávač.

Zobraziť celú galériu (2)
Staré UI s like tlačidlom v podobe srdca v mini prehrávači. Zdroj: Screenshot/Spotify/Dávid Hrabčák

Tento krok naviac môže používateľa odradiť od toho, aby obľúbené skladby označil, a tak nasledujúce odporúčané skladby nemusia byť práve tie najvhodnejšie.

Či táto funkcionalita prejde z testovacej aplikácie do hlavnej, však nateraz nie je jasné, pričom zastaviť to môže len spätná väzba od používateľov.

Zdroj: Android Police

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú