Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Hudobná platforma Spotify prináša svojim používateľom s prémiovým účtom novú funkciu, ktorá ti umožní skryť jednotlivé skladby v playlistoch tak, aby si ich nemusel zbytočne preskakovať, píše Android Police.

Playlisty sú na Spotify veľmi obľúbeným spôsobom, ako počúvať hudbu a okrem tých, ktoré si sám vytvoríš, si môžeš vychutnať obrovské množstvo originálov priamo od Spotify, ktoré sú určené napríklad na cvičenie alebo relaxáciu.

Je však pochopiteľné, že nie všetky skladby z nich sa musia každému páčiť a doposiaľ neexistovala možnosť, ako si tieto playlisty upraviť. Ako však informoval portál The Verge, Spotify pridáva funkciu pre predplatiteľov, ktorá tento problém vyrieši.

Nová funkcia umožní v každom playliste skryť jednotlivé skladby tak, aby si ich nemusel zbytočne preskakovať. Jediné, čo na to potrebuješ, je otvoriť v playliste kontextové menu pri konkrétnej skladbe a vybrať možnosť „skryť skladbu“.

Pri následnom počúvaní playlistu ti Spotify nenávidenú pesničku preskočí skôr, než sa k nej dostaneš. Funkcia je dostupná v aplikáciách pre Android a iOS a čoskoro by sa mala objaviť aj u nás na Slovensku.

Zdroj: Android Police, The Verge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú