Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Jedna z najpopulárnejších streamovacích aplikácií dostane zaujímavé novinky. Spotify by mal v niektorom z budúcich updatov dostať až 3 výrazné vylepšenia. Medzi nimi pribudne aj offline počúvanie hudby pre bezplatné účty, informuje Forbes.

Odhalené novinky v aplikácii Spotify zverejnila na Twitteri známa leaksterka, ktorá doteraz odhalila aj viacero vylepšení v rámci aplikácií Facebooku. Medzi vylepšeniami sa má v tejto streamovacej aplikácii nachádzať aj nová animácia pre označenie obľúbených pesničiek. Dôležitejšou zmenou však bude pre používateľov využívajúcich bezplatnú verziu offline počúvanie hudby. Spotify totiž umožní počúvať pesničky offline aj bez prémiového účtu, avšak len po dobu 30 minút.

Zároveň má v aplikácii pribudnúť nový karaoke režim a prostredie pre Spotify v aute dostane lepšiu možnosť pre hlasové vyhľadávanie pesničiek, vďaka čomu budú vodiči menej rozptyľovaní pri hľadaní hudby počas šoférovania. Zatiaľ však nie je isté, že sa dočkáme všetkých týchto spomínaných noviniek alebo len niektorých z nich. Rovnako tak nie je známe, kedy by takéto vylepšenia boli dostupné pre všetkých.

Zdroj: Forbes, Jane Manchun Wong/Twitter

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú