Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Hudobná streamovacia služba Spotify sa snaží na svoju stranu prilákať nových používateľov. Ponúka im pri registrácii až trojmesačné predplatné prémiovej služby úplne zdarma.

Spotify je jednoznačne jednotkou na trhu streamovacích služieb. Disponuje širokým spektrom používateľov naprieč všetkými platformami, no, žiaľ, jej kvality sa negatívne odrážajú aj na cene mesačného predplatného za prémiový účet, ktorý umožní počúvať ľubovoľnú hudbu bez reklám.

Flickr

Teraz ale prichádza služba so skvelou akciou pre nových, ale aj starých používateľov. Noví zákazníci, ktorí ešte nevyužili prémiové služby Spotify môžu získať 3 mesiace predplatného úplne zdarma.

Stačí na to pridať údaje svojej platobnej karty do mobilnej alebo webovej aplikácie. Počas 3 mesiacov nebudú používateľovi strhnuté z karty žiadne prostriedky a v prípade nespokojnosti môže prémiové predplatné kedykoľvek zrušiť.

Ako dodáva portál Cnet, pre  stálych zákazníkov, ktorí si zrušili predplatné pred 14. aprílom, si Spotify pripravilo akciu, v ktorej si ho môžu opätovne obnoviť na tri mesiace s výraznou zľavou. Za prémiovú službu na tri mesiace zaplatia len necelých 10 dolárov.

Zdroj: Spotify, Cnet

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú