Streamovací gigant Spotify spustil nový typ predplatného, ktorý je určený pre dve osoby. Premium Duo ponúkne za atraktívnu cenu, avšak podmienkou je, aby obaja používatelia bývali na rovnakej adrese.

Výhodné pre páry a spolubývajúcich

Spotify predstavilo nový typ predplatného svojej služby Premium, ktorým chce vyhovieť párom či spolubývajúcim s možnosťou zakúpenia služby pre dve osoby. Nové predplatné Premium Duo stojí 7,99 € mesačne a dostupné je v 55 krajinách po celom svete vrátane Slovenska. Podmienkou však je, aby obaja používatelia bývali na rovnakej adrese.

Ide tak o alternatívu k predplatnému Family, ktoré Spotify ponúka za 8,99 € až pre 6 účtov Premium. Pre dve osoby, ktoré spolu bývajú a chceli by si predplatné zdielať však nové Premium Duo predstavuje atraktívnejšiu ponuku.

Používatelia, ktorí službu Spotify Premium ešte nevyskúšali, majú taktiež nárok na bezplatný prvý mesiac predplatného Premium Duo. Existujúci zákazníci, ktorí už využívajú iný typ predplatného a chceli by sa spolu na Premium Duo prepnúť tak môžu urobiť jednoducho v nastaveniach účtu.

Zobraziť celú galériu (0)
Ponuky predplatného Spofity Premium pre Slovákov / Zdroj: Screenshot / Spotify

Knižnica Spotify ponúka používateľom už vyše 50 miliónov skladieb a viac ako 1 milión podcastov. Streamovací gigant mal za minulý rok viac než tretinový podiel na trhu a nedávno dokonca oznámil, že pripravuje podcasty, do ktorých zapojí superhrdinov aj zločincov z dielne spoločností Warner Bros a DC Comics.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú