Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Najväčšia streamovacia služba hudby prichádza s novinkou, ktorá poteší každého, kto si pri počúvaní obľúbenej hudby rád zaspieva. V Spotify sa totiž začína zobrazovať text, ktorý je synchronizovaný s pesničkami, aby mohol aj používateľ trafiť každú slohu v ten správny moment, informuje Android Police. Funkciu pritom môže onedlho priniesť aj konkurencia od Googlu, či Amazonu. Taký Apple ju však má už nejaký čas.

Funkcia je aktivovaná postupne servermi zatiaľ pre beta verziu 8.5.46.848, a tak nie je zaručené, že sa dostane hneď ku každému. Text pesničiek poskytuje služba Musicxmatch, ktorú Spotify využíval už predtým, ale iba na zobrazovanie textu. Zatiaľ sa tak nová funkcia šíri len pomaly a ešte nie je dostupná pre každú pesničku.

Screenshot/Spotify

Pri prehrávaní však stačí potiahnuť smerom hore, kde sa potom môže zobrazovať synchronizovaný text piesne v konkrétnej chvíli miesto predošlej možnosti „Behind the lyrics“. Text je možné zväčšiť ma celú obrazovku smartfónu a sledovať priebeh piesne pri vlastnom karaoke. Navyše, text je dostupný vo viacerých jazykoch, informuje The Next Web.

Zdroj: Android Police, The Next Web

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú