Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Najväčšia streamovacia aplikácia hudby sprístupnila svoju novú službu pre deti, ktorá im ponúkne relevantné pesničky podľa veku. Novinka je zatiaľ v beta testovaní a aktuálne je dostupná iba v Írsku, no neskôr sa môže rozšíriť do ďalších krajín. Týmto krokom tak Spotify dokazuje, že myslí aj na deti, ktoré si budú môcť vypočuť 6 000 vybraných skladieb, informuje The Verge.

Zatiaľ nie je presne známe, kedy Spotify vydá službu oficiálne aj pre ďalšie krajiny. Fungovať však bude s balíkom „Premium Family“ za 8,99 € mesačne. Skladby v Spotify Kids budú rozdelené aj podľa vekovej kategórie detí a zatiaľ čo niektoré budú určené pre najmenších, iné si budú môcť vypočuť aj staršie deti. Nastavenie účtu záleží od rodičov, informuje Variety.

 

Pre najmladších sú určené pesničky o dinosauroch, detské príbehy a hudba podobná Disney pesničkám. Vekovo vyspelejší poslucháči budú mať prístup aj k tvorbe spevákov ako Ariana Grande, Taylor Swift či Bruno Mars. Spoločnosť však informovala, že s rozširovaním služby do ďalších krajín bude pribúdať aj množstvo dostupných pesničiek.

Zdroj: The Verge, Variety

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú