Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Po vydarenom smartfóne v podobe Redmi Note 7 určite už mnohí používatelia netrpezlivo čakajú na predstavenie novej série Redmi Note 8. Spoločnosť dnes na sociálnej sieti Weibo oznámila oficiálny dátum predstavenia, ale aj ďalšiu zaujímavú informáciu, informuje Android Authority.

Plagát na čínskej sociálnej sieti odhaľuje dátum predstavenia, ktorým bude 29. august. Okrem toho však spoločnosť uvádza, že súčasťou novej série bude aj nový 64 MPx senzor, vďaka čomu sa znova posunie úroveň kamery na vyšší level. Onedlho predstavené smartfóny budú navyše disponovať trojicou kamier v strednej časti a štvrtá kamera bude umiestnená v paneli spolu s bleskom.

Nové smartfóny Redmi Note však nemusia byť jedinými, ktoré budú budúci štvrtok predstavené. Polemizuje sa taktiež aj o tom, či bude 64 Mpx senzorom disponovať len drahšia verzia Redmi Note 8 Pro, alebo aj lacnejší variant v podobe Redmi Note 8. Spoločnosť sa k týmto špekuláciám zatiaľ nevyjadrila a bližšie informácie pravdepodobne zistíme až 29. augusta.

Zdroj: Android Authority, Weibo

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú