Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Dvojica skvelých animovaných počinov Spider-Mana práve dostala krátke rozšírenie. Poteší nielen fanúšikov žánru, ale tiež ľudí s psychickými problémami. Jedinečný projekt totiž vznikol za účelom pomoci a dostupný je úplne zadarmo.

O krátky animák so špičkovým vizuálom sa opäť postarala spoločnosť Sony Animation, ktorá stála aj za vynikajúcimi celovečernými filmami Spider-Man: Paralelné svety a Spider-Man: Cez paralelné svety.

Sony Animation aktuálne pracuje aj na ďalšom filmovom prírastku, popritom si však filmári našli čas aj na spoluprácu s dobročinnou nadáciou Kevin Love. Práve v spolupráci s ňou vytvorili nový animák v hlavnej úlohe s Milesom Moralesom, ktorý má zlepšiť duševné zdravie a pomôcť ľuďom s psychickými problémami.

Dej 7-minútovej novinky predstavuje Milesa Moralesa a jeho trápenie pri skĺbení života superhrdiny a študenta. Miles pred otcom toto trápenie skrýva, čo však vyústi v panický atak, ktorému sa následne skúsi postaviť.

Krátky príbeh Spider-Mana mal doposiaľ premiéru iba na festivale animovaných filmov a nebol verejne dostupný. To sa však po novom zmenilo a poučný animák so špičkovým vizuálom si diváci môžu pozrieť na YouTube.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú