Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Ďalšie nemilé prekvapenie pre seriálových fanúšikov. Obľúbený seriál Snowpiercer, ktorý bol dostupný aj na Netflixe, bol nečakane zrušený. Na divákov tak čaká už len jedna posledná séria.

Ako informuje Deadline, stanica TNT nebude viac pokračovať v nakrúcaní svojho originálneho seriálu Snowpiercer. Zrušenie je dôsledkom škrtov po akvizícii medzi spoločnosťami WarnerMedia a Discovery, pod ktoré spadá práve stanica TNT. U nás seriál vysielal Netflix.

Snowpiercer sa zatiaľ dočkal troch sérií, ktoré medzi divákmi zaznamenali prevažne pozitívne ohlasy. Diváci si snímku obľúbili najmä z dôvodu špecifickej postapokalyptickej premisy, kde sa poslední ľudia snažia prežiť v gigantickom vlaku, nekonečne krúžiacom po zamrznutej planéte.

Vo vlaku navyše panuje veľká sociálna nerovnosť, okrem netradičného zasadenia sa Snowpiercer, podobne ako jeho filmový predchodca z roku 2013, nebál otvárať aj komplexné spoločenské otázky.

Správa o zrušení je pre mnohých prekvapením, predovšetkým po otvorenom závere tretej sezóny, ktorá naznačila celkom nové smerovanie.

Premiéra finálnej štvrtej série zatiaľ nemá stanovený dátum premiéry, podľa prvých odhadov by sa na Netflixe mohla objaviť začiatkom budúceho roka.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú