Navigácia Sygic dostáva užitočné vylepšenie, ktoré ocenia všetci používatelia pri cestovaní do zahraničia. Spoločnosť sa totižto spojila s Union poisťovňou, vďaka čomu prináša do aplikácie jednoduché a rýchle vybavenie cestovného poistenia. Takéto riešenie pritom neponúka žiadna iná navigácia na trhu. O novinke informoval Sygic v tlačovej správe.

S uvoľnením pandemických opatrení a príchodom leta začali aj Slováci čoraz viac cestovať do zahraničia a užívať si dovolenky. Bezpečnosť je však na prvom mieste a vybavenie poistenia je preto jednou zo základných vecí, ktoré by mal každý pred odjazdom spraviť. Najnovšie to umožňuje už aj Sygic priamo vo svojej aplikácii, ktorá myslí aj na pretrvávajúcu pandemickú situáciu.

Používateľ sa tak môže pred cestou poistiť na obdobie 10 dní alebo celý rok, no v ponuke je aj COVID-19 pripoistenie. Všetko je pritom možné vybaviť už pár kliknutiami.

„Rýchlo reagovať na potreby trhu novými technológiami, ktoré okrem navigácie pomôžu zvýšiť bezpečnosť za volantom, vnímame ako svoje poslanie. Bezpečnosť cestovania ako takého sa stalo významnou témou, a preto veríme, že cestovné poistenie v Sygic GPS Navigácii zákazníci ocenia nielen v nadchádzajúcom období pri plánovaní dovoleniek a výletov,“ uviedol šéf Sygicu Martin Strigač.

Krátkodobé poistenie zahŕňa krytie liečebných nákladov v Európe a okolitých štátoch až do 250 000€, poistenie pre bežné činnosti a všetky bežné športové a voľnočasové aktivity, prémiové asistenčné služby 24/7, poistenie nákladov spojených s vycestovaním a ubytovaním blízkej osoby v mieste hospitalizácie a to všetko je bez spoluúčasti.

V alternatíve s pripoistením COVID-19 sú navyše zahrnuté aj liečebné náklady na ochorenie COVID-19 až do výšky 50 000€. Ročné poistenie je výhodné pre tých, ktorí strávia na cestách aspoň 25 dní z roka. Jeho kúpou zákazníci získajú poistenie opakovaných ciest do zahraničia počas 365 dní, pričom maximálna doba poistenia na jednu cestu je 30 dní.

Súčasťou sú aj liečebné náklady v Európe a okolitých štátoch až do 250 000€, bežné činnosti a vybrané športové a voľnočasové aktivity. Aktuálne pritom Sygic spustil možnosť poistenia vo svojej navigácii zatiaľ len pre Android smartfóny, neskôr počas leta pribudne podpora aj pre iOS.

Zdroj: Sygic

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú