Spoločnosť SWAN dnes v tlačovej správe pre média oznámila novinky, ktoré si pripravila pre zákazníkov vo svojej televíznej platforme. Najnovšie pridáva podporu SWAN Go pre Android TV, bezplatný archív a ďalšie vítané novinky.

Podpora bezplatného archívu v televízii SWANu je určená pre celkovo 10 staníc, medzi ktorými sú Jednotka, Dvojka,Trojka, TA3, ČT1, ČT2, ČT24, M1, M2 v HD kvalite a stanica RTL. Aktivácia archívu je v prípade nových klientov automatická a doterajší zákazníci môžu o aktivovanie požiadať na zákazníckej linke alebo prostredníctvom SWAN Centra.

V dnešnej dobe, kedy televízne kanály ponúkajú nespočetné množstvo zaujímavého obsahu, je niekedy problém vybrať si v danom okamihu tú najvhodnejšiu reláciu či film.

Práve preto sme sa rozhodli, poskytnúť našim zákazníkom základný televízny archív pre 10 kanálov, aby si v kľude mohli vychutnať svoju reláciu zo záznamu a neboli nútení robiť kompromisy,“ uviedol Ján Matiaska, vedúci produktového oddelenia SWAN.

Spolu s touto novinkou bude možné SWAN Go využiť najnovšie aj na platforme Android TV. V prípade SWAN Go pribudla aj príplatková funkcia pre sledovanie TV na ďalšom zariadení za 1,49 € mesačne. Využiť ju je možné len v OTT službe, pre IPTV nie je dostupná. Poplatok sa vzťahuje na jeden dodatočný prístup.

Zdroj: TS/SWAN

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú