Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Orange práve rozšíril svoje portfólio zariadení o nové možnosti. Nové prírastky v ponuke zahŕňajú vlajkové lode, cenovo dostupné smartfóny, ako aj notebooky a tablety.

Nové smartfóny

Medzi nové smartfóny patrí Honor 90 Smart 5G 128 GB, ktorý zaujme vynikajúcim pomerom ceny a výkonu. S cenou 239 eur ponúka vysoký výkon a kvalitný fotoaparát, čo robí z neho vhodnú voľbu pre tých, ktorí hľadajú smartfón za rozumnú cenu.

Ďalšou zaujímavou možnosťou je Motorola Edge 50 Pro 5G 512 GB, ktorá kombinuje najnvošie technológie s atraktívnym dizajnom a láka svojou schopnosťou rýchlo nabíjať. S cenou 699 eur ide o smartfón strednej triedy, ktorý ponúka vynikajúce vlastnosti za prijateľnú cenu.

Okrem toho OPPO Reno11 F 5G 256GB a Xiaomi 14 Ultra 5G 512 GB prinášajú svoje vlastné špecifikácie a vlastnosti, čo rozširuje výber pre zákazníkov Orangeu.

Zariadenia sú dostupné s rôznymi paušálmi a možnosťami splátok od 1 eura, ako aj voľbou kúpy v plnej sume bez viazanosti. Zákazníci môžu nakupovať bezpečne a pohodlne cez Orange e-shop, čím si môžu vybrať svoje nové zariadenie z pohodlia domova.

Celkový zoznam nových zariadení v ponuke Orangeu zahŕňa rôzne možnosti pre zákazníkov, či už sú to mobilné telefóny, notebooky alebo tablety.

Nové notebooky a tablety

Pre tých, ktorí preferujú notebooky a tablety, sú k dispozícii rôzne možnosti. ASUS TUF GAMING FA506NC-HN001W a LENOVO GAMING 3 16ARH7 RTX 3050 sú špeciálne navrhnuté pre vášnivých hráčov, ktorí vyžadujú výkon a odolnosť. S cenami 839 eur a 929 eur sú tieto notebooky atraktívnou voľbou pre hráčov, ktorí si chcú vychutnať svoje herné zážitky na maximum.

LENOVO TAB M11 LTE 4 GB 128 GB s perom v balení je ideálnym spoločníkom pre tých, ktorí potrebujú zariadenie na každodenné použitie, či už na prácu alebo zábavu.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú