Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť Orange dnes v tlačovej správe informovala o vylepšovaní paušálu pre študentov a učiteľov, v ktorom im každý mesiac rozdá zadarmo dáta na niekoľko dní. Navyšuje tak počet dní, počas ktorých si môžu zákazníci s Go Yoxo aktivovať bezplatné využívanie neobmedzeného množstva dát.

Po novom si tak všetci klienti s týmto paušálom môžu vybrať nie 2, ale 8 dní v mesiaci, kedy budú pre nich dostupné nekonečné dáta zadarmo.

„Obľúbený paušál pre mladých Go Yoxo je s príchodom nového školského roku znova o niečo výhodnejší – neobmedzené dáta na deň si zákazník môže aktivovať bezplatne až 8-rát v rámci jedného fakturačného obdobia, pričom to vždy môže byť osem rôznych dní podľa jeho aktuálnych potrieb či preferencií,“ informoval Orange.

Balík je možné kedykoľvek aktivovať 8-krát individuálne, pričom za každé ďalšie aktivovanie si Orange už vypýta poplatok 1,50 €. Dátový balík je potom platný vždy do konca dňa, počas ktorého bol aktivovaný. Aktiváciu balíka je možné vykonať v Zákazníckej zóne Orangeu.

Zdroj: Orange

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú