Včera na Disney+ odštartovala druhá časť najnovšieho seriálu od Marvelu Tajná invázia. Marvel vo svojej televíznej novinke opäť raz experimentuje so žánrami a Tajná invázia nie je ani tak klasickým superhrdinským seriálom, ako skôr špionážnym trilerom s množstvom napätia.

Vidieť tu aj Slovensko

Slovensko v MCU
Redakcia

Pozorný divák v druhej časti môže na malú chvíľu zachytiť aj Slovensko, ktorého dvojica zástupcov je prítomná na výsluchu Jamesa Rhodesa, známeho tiež ako War Machine. Naša krajina však nie je v seriáli vykreslená práve v najlepšom svetle – zástupkyňa Slovenska v novinke totiž pri Rhodesovom prejave neustále gúľa očami, pôsobí arogantne a dáva najavo svoje pohŕdanie.

To neunikne ani pozornosti známeho superhrdinu, ktorý nahnevane skonštatuje, že „ak Slovensko ešte raz prevráti očami, nasadím si svoj oblek a zbombardujem ho.“ Krátke kameo Slovenska v seriáli fanúšikovia môžu nájsť od 31. minúty.

Tajná invázia na Disney+ bude pokračovať ešte ďalšou štvoricou častí. Z nášho pohľadu ide o jeden z najvydarenejších seriálov Marvelu, ktorému sa určite oplatí venovať pozornosť. Viac v našich dojmoch.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú