Slovenská filharmónia (SF) pozýva do digitálnej koncertnej siene. Počas mimoriadnej situáciu, pre ktorú sú odvolané koncerty, preto pripravila záznamy vybraných koncertov od roku 2008. Ako agentúru SITA informovala tlačová tajomníčka SF Martina Tolstova, od stredy 1. apríla budú koncerty zverejňovať v pravidelných časoch.

Záznamy koncertov môže verejnosť sledovať na stránke https://stream.filharmonia.sk. Webový odkaz na tento archív je dostupný aj z domovskej stránky Slovenskej filharmónie v sekcii „Koncerty online“. K dispozícii je tam takmer štyristo záznamov ich koncertov.

Sekcia koncertov Filharmonická škôlka ponúka koncerty špeciálne pripravované pre rodičov a deti, ponuka bude aktualizovaná vždy v stredu o 8:30 na stránke:

  • https://stream.filharmonia.sk/koncerty/vzdelavacie-a-rodinne-koncerty/

Sekcia Hudobných akadémií obsahuje mnoho výchovných koncertov, ktoré môžu využívať učitelia základných umeleckých škôl, ale i základných škôl práve v aktuálnej situácii dištančného vzdelávania. Ponuku SF aktualizuje vždy v piatok o 9:30 na stránke:

  • https://stream.filharmonia.sk/koncerty/vzdelavacie-a-rodinne-koncerty/

Sekciu Symfonické koncerty bude aktualizovať vo štvrtok o 19:00 na stránke https://stream.filharmonia.sk/koncerty/sf/. Táto sekcia obsahuje aj záznamy koncertov Slovenského filharmonického zboru, ponuku nájdu milovníci zborového umenia na stránke

  • https://stream.filharmonia.sk/koncerty/sfz/

V sekcii Komorné koncerty nájdu záujemcovia alternatívne typy koncertov. Komorné koncerty a recitály SF aktualizuje vždy v nedeľu o 16:00 na stránke:

  • https://stream.filharmonia.sk/koncerty/komorne-koncerty-a-recitaly/

Táto ponuka sa bude striedať s ponukou koncertov Slovenského komorného orchestra (SKO) na

  • stránkach: https://stream.filharmonia.sk/koncerty/sko/

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú