Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

August sa v technologickom svete niesol najmä v duchu dvoch zariadení – Samsung Galxy Z Fold 3 a Galaxy Z Flip 3. Skladacia dvojica je na Slovensku dostupná k zakúpeniu len niekoľko hodín a vyzerá to tak, že aj napriek vyšším cenovkám Slováci o zariadenia javia enormný záujem.

To Samsung prezradil v tlačovej správe, ktorú pripomína portál DSL. Podľa slov kórejského giganta Slováci a Česi sa pri predobjednávkach prémiovej dvojice nedržali na uzde. Produkty po boku aj s hodinkami Samsung Galaxy Watch 4 trhali ešte pred zahajaním predaja rekordy.

Aj keď Samsung absolútne oficiálne čísla nezverejnil, medziročný záujem činí nárast o stovky percent. Oficiálna správa deklaruje, že slovenskí a českí zákazníci za 16 dní od spustenia predobjednávok objednali toľko kusov, ako minuloročné Samsung Galaxy Z Fold 2 a Galaxy Z Fip za celý rok.

Nie je sa čomu diviť

Zatiaľ čo predchádzajúce generácie sa s myšlienkou skladujúcich vlajkových lodí pohrávali a s konštrukciami experimentovali, augustové novinky prišli v tej najvycibrenejšej podobe.

NEPREHLIADNI
RECENZIA: Krajší ako iPhone, zložitejší ako akýkoľvek Android – toto je zákazník, pre ktorého je nový Galaxy Z Flip 3 jasná voľba

Obidva modely prišli s vylepšenými pántami, vyššou odolnosťou voči vode a prakticky nekompromisnou špecifikáciou, často nachádzanou aj pri cenovo identicky nastavených vlajkových lodiach. Na čísla, ktorými sa Samsung už teraz chváli, si však budeme musieť počkať.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú