Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Americká Tesla vydala v uplynulých dňoch nové aktualizácie pre Model 3, ktoré mali vylepšiť jeho akceleráciu z 0 na 100 km/h. Po príchode tohto updatu na verziu Performance prišli zmeny aj do verzie so stredným dojazdom. Tesla Model 3 v „mid-range“ prevedení tak teraz dosiahne 100 km/h ešte o niekoľko stotín sekundy skôr ako doteraz, informuje Electrek.

Model 3 v Performance verzii si po poslednej aktualizácii výrazne polepšil a zrýchlenie z 0 na 100 km/h stihne už pod 3 sekundy. Samotná Tesla oznámila majiteľom tohto elektromobilu, že jeho výkon bol zvýšený o 5 %. Výkonná verzia Modelu 3 tak teraz dosiahne stovku za 2,99 sekundy. Vylepšenie si však teraz užijú aj vodiči pri verzii so stredným dojazdom.

Tí si môžu podľa DragTimes po aktualizácii vychutnať zrýchlenie z 0 na 100 km/h za 4,9 sekundy. Pôvodne mala takáto Tesla zrýchliť na 100 km/h za 5,6 sekundy. Rozdiel 7 desatín sekundy síce nie je dychberúci, no vďaka tejto úprave môže aj tento Model 3 „mid-range“ akcelerovať rýchlejšie ako kedykoľvek predtým. Spoločnosť tak odviedla skvelú prácu a týmto vylepšením potešila nejedného majiteľa tohto dostupnejšieho elektromobilu.

Zdroj: Electrek, DragTimes

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú