Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Pokiaľ patríš medzi fanúšikov Formuly 1, alebo sa len počas aktuálnej situácie s koronavírusom na Slovensku nudíš doma, máme pre teba skvelú správu. Vydarený kúsok od herného štúdia Codemasters, F1 2019, patrí rozhodne medzi aktuálnu elitu medzi závodnými hrami, a na Steame je teraz dostupný úplne zadarmo, píše Park Gamers Republic.

Hra F1 2019 pochádza z dielne britského štúdia Codemasters, ktoré má za sebou celú históriu populárnych závodných hier. Ide samozrejme o oficiálnu verziu, ktorá obsahuje všetky tímy, pretekárov a okruhy z minuloročnej sezóny najsledovanejšieho šampionátu v motošporte na svete.

Hlavným ťahákom je samozrejme kariérny mód šampionátu, kde budú musieť hráči čeliť mimoriadne náročným pretekom, avšak súčasťou hry je aj skvelý online multiplayer. Medzi ďalšie prednosti hry patrí grafické spracovanie s množstvom detailov, a vydarené striedanie atmosféry počas dňa a noci.

Okrem samotnej hry sú zľavnené aj jej vydania Anniversary Edition a Legends Edition, ktoré sú dostupné za necelých 17 a 20 €, píše PC Gamer.  F1 2019 si však môžeš na Steame vychutnať úplne zadarmo, avšak radíme ti poponáhľať sa, pretože akcia trvá iba do 18. marca.

Zdroj: Park Gamers Republic, PC Gamer

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú