Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Po vzore Samsungu a Huawei predstavila svoj vlastný skladací smartfón aj Motorola. Nešlo však o hocijakú novinku, ale o znovuzrodený model Razr s vysokou cenovkou. Ani to však neodradilo zákazníkov, ktorí oň prejavili nesmierne veľký záujem. Motorola kvôli vysokému dopytu po modeli Razr odkladá spustenie predaja a týždeň pred predobjednávkami ohlásila nové skutočnosti, informuje Gizmodo.

Nová Motorola Razr vyzerá ako skvelý návrat do minulosti, ktorý sa spojil s modernými prvkami a oživil tak legendárnu vyklápačku, na ktorú už mnohí zabudli. Výrobca na to išiel inak ako Huawei a Samsung. Podľa nedávnych správ si však práve kórejský gigant môže pri novom skladacom modeli zobrať inšpiráciu z Motoroly Razr.

Zobraziť celú galériu (0)
V Team News/YouTube

Hoci dostala táto novinka len hardvér vyššej strednej triedy a cenu 1 500 dolárov, záujem o ňu je vysoký. Spoločnosť mala spustiť predobjednávky 26. decembra, pričom nový Razr mali zákazníci dostať v januári 2020, informuje Tom’s Guide. Teraz sa situácia mení a Razr príde na trh neskôr. Zatiaľ nie je známe, ako veľmi sa pôvodný termín posunie, no firma neočakáva veľké zdržanie. Záujemcovia si teda budú musieť počkať o čosi dlhšie.

Zdroj: Gizmodo, Tom’s Guide

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú