Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Cloudové úložiská sa stali v posledných rokoch značne obľúbenými a vo svojej ponuke ich majú aj výrobcovia smartfónov. Apple má vlastný iCloud, Huawei zasa Mobile Cloud, no a Xiaomi ponúka Mi Cloud, avšak s predplatným, aké svet ešte nevidel. Predplatitelia cloudového úložiska Mi Cloud majú v Číne k dispozícii predplatné až na 60 rokov, pričom získajú najviac 200 GB, a to za relatívne smiešnu cenu, informuje Gizmochina.

Xiaomi do toho ide vo veľkom. Mi Cloud totiž ponúka dlhodobé predplatné a nejedná sa len o pár mesiacov či rokov. Spoločnosť totiž ponúka na domácom trhu predplatné až na 10 alebo dokonca 60 rokov pre členov „zlatého“ a „platinového“ programu. Predplatitelia so zlatým členstvom získajú 50 GB na 10 rokov zhruba len za 30 dolárov a na 60 rokov za 72 dolárov.

Xiaomi

U vyššieho platinového programu dostanú 4-násobne viac úložiska, a to za cenu 92 dolárov na dekádu alebo 230 dolárov na 60 rokov, informuje CNBeta. Vzhľadom na dobu trvania predplatného nejde vôbec o vysoké sumy a zákazník získa istotu, že bude mať svoje súbory uložené v cloude aj vyše polstoročia (teda, ak dovtedy Xiaomi nezanikne).

Zdroj: Gizmochina,CNBeta

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú