Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Po dlhých mesiacoch čakania prišla chvíľa pre fanúšikov Zaklínača. Seriálová adaptácia knižnej predlohy od poľského autora Andrzeja Sapkowského je od dnešného rána dostupná v najväčšej streamovacej službe filmov a seriálov. Netflix sprístupnil seriál Zaklínač, ktorý rozpráva príbeh nájomnom vrahovi príšer. Dostupná je hneď celá séria s českým dabingom a titulkami.

Zaklínač sa stal v uplynulých mesiacoch jedným z najočakávanejších seriálov tohto roka, ktoré postupne odhaľovali svoje tajomstvá. Ešte dávnejšie sa hovorilo o tom, že seriál bude dostupný pre vianočnými sviatkami, čo Netflix skutočne aj dodržal. Dnes ráno služba sprístupnila seriál všetkým divákom, ktorí tak môžu „hltať“ časti 1. série jednu za druhou. Zaklínač vtiahne do deja každého fanúšika, ktorý si obľúbil knižnú predlohu alebo aj herné spracovanie od štúdia CD Projekt RED.

Zobraziť celú galériu (1)
Screenshot/FonTech/Netflix

O tom, že tvorcom sa podarilo vytvoriť fantastický príbeh, niet pochýb. Koniec koncov, vyvolení novinári a fanúšikovia mali pred pár dňami možnosť vidieť niekoľko prvých častí seriálu, ktoré dostali vysoké hodnotenie. Teraz si ho môžu vychutnať všetci predplatitelia Netflixu, kde sa Zaklínač v závere tohto roka stáva jedným z najväčších hitov, aké sme za posledné roky videli.

Zdroj: Vlastný

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú