Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

HBO Max potešilo svojich predplatiteľov. Streamovacia služba do ponuky zaradila seriálovú klasiku Pohotovosť, ktorá dodnes patrí k jedným z najlepšie hodnotených seriálov z nemocničného prostredia.

Do ponuky služby aktuálne pribudli prvé štyri série, poteší kompletná lokalizácia v podobe českého dabingu i titulkov. Seriál sa celkovo dostal až 15. sérií, ale či má HBO v pláne časom do knižnice pridať aj ďalšie sezóny zatiaľ nevedno.

Pohotovosť sa začala vysielať v roku 1994 a vďaka obrovskej popularite patrila k televíznym stáliciam až do roku 2009. Doteraz ide o druhý najdlhšie vysielaný nemocničný seriál, viac sérií ako Pohotovosť dostala len Klinika Grace (tento rok dostane 20. sériu), ktorá je dostupná na Disney+.

Ponuka narastá, aj keď s nedostatkami

HBO v podobe Pohotovosti obohacuje ponuku svojich seriálových klasík, ktorá v posledných týždňoch citeľne narástla. Služba do obsahu nedávno zaradila aj seriály ako Západné krídlo, Fresh Prince, Upírske denníky, Alf či The Office, aj keď nie vždy je to s ich pridaním bezchybné.

Pri niektorých klasikách v rámci služby chýba dabing (Alf), ďalšie zasa nie sú dostupné v podobe všetkých sérií (The Office, Hrozba z temnoty). Celkovo je však dobrým znamením, že HBO a ďalšie streamovacie platformy sa pri obohacovaní obsahu nesústredia iba na novinky, ale tiež staršie tituly.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú