Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Nové prémiové lode od tohto kórejského výrobcu sú na trhu len pár týždňov a už sa ich majitelia môžu tešiť na nové významné vylepšenie, ktoré prinesie očakávaná aktualizácia. Tú potvrdil pre fanúšikov jeden z vedúcich predstaviteľov spoločnosti v Číne. Samsung čoskoro vypustí OTA update, ktorý odomkne pre modelový rad Galaxy S10 rýchle nabíjanie s výkonom 25 W, avšak má to malý háčik.

Kľúčom k rýchlemu nabíjaniu nových Samsungov Galaxy S10 bude podpora pre 25 W nabíjanie, ktoré prinesie nová aktualizácia už o pár týždňov. Jediným modelom z dielne tejto spoločnosti, ktorý disponoval takýmto rýchlym nabíjaním, je Galaxy S10 5G. Teraz sa však k nemu pridal aj nový Samsung Galaxy A70, ktorý bude možné nabíjať rýchlo už po prvom rozbalení balenia, informoval portál Gizmochina.

Rýchle 25 W nabíjanie tak príde aj do ďalších smartfónov Galaxy S10 a neskôr sa z neho môže stať štandard výrobcu, ktorý budú podporovať aj jeho ďalšie modely, prezradil portál Gizchina. Pre využitie tejto funkcie v nových zástupcoch S-línie si však bude treba zakúpiť aj rýchlonabíjací adaptér. Ďalšou pozitívnou správou pre majiteľov nového Galaxy S10, S10+ a S10e bude aj aktualizácia, ktorá vylepší ich fotoaparáty o dlhú expozíciu.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú