Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

S vylepšovaním línie Galaxy Z Fold, ktorá tento rok v 3. generácii prišla aj s podporou S Pen, Samsung zrušil predošlú samostatnú sériu Galaxy Note. Hoci to s týmto modelovým radom nevyzeralo ružovo, fanúšikovia sa predsa len dočkajú náhrady.

Potvrdzuje to reálna fotografia očakávaného modelu Galaxy S22 Ultra, ktorú zverejnil web Front Page Tech. Novinka príde podobne ako Galaxy Note so stylusom S Pen v tele, informuje Engadget.

Front Page Tech

O očakávaných novinkách z radu Galaxy S pre budúci rok sme doteraz videli len predbežné rendery a špekulácie, ktoré nevyzerali práve najlepšie. Našťastie sa predpoklady nenaplnia a fotoaparát najlepšieho modelu Galaxy S22 Ultra v tvare písmena „P“ dostane iný dizajn, ako sa očakávalo. Reálnu podobu potvrdila nová fotografia, ktorá unikla z neznámeho zdroja a potvrdzuje skutočný dizajn pripravovanej vlajkovej lode Samsungu.

Hlavný fotoaparát by mal dostať 108 Mpx, pričom ho bude dopĺňať 12 Mpx ultraširokouhlý objektív, 10 Mpx teleobjektív s 3-násobným optickým zoomom a 10 Mpx fotoaparát s 10-násobným optickým priblížením. Samotné pero S Pen sa bude nachádzať v spodnej časti smartfónu, kvôli čomu bude nový Galaxy S22 Ultra pripomínať skôr nástupcu zrušenej Galaxy Note línie.

https://twitter.com/jon_prosser/status/1457058690406699011

Spoločnosti sa tak opäť nepodarilo udržať nový smartfón v tajnosti a jeho podoba je známa už niekoľko mesiacov pred premiérou, ktorú by sme mali vidieť 8. februára 2022. O uniknutej fotografii aj dátume predstavenia informoval na Twitteri známy leaker Jon Prosser. Samsung už medzitým začal vyšetrovanie, ktoré má odhaliť únik týchto informácií.

Zdroj: Engadget, Jon Prosser/Twitter

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú