Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Športová ponuka televízie JOJ sa rozširuje, skupina JOJ Group získala vysielacie práva na MS v ľadovom hokeji, ako aj na ďalšie významné športové podujatia, informovala televízia na svojom webe.

JOJ Group získala výhradné vysielacie práva na Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji IIHF pre územie Slovenskej republiky. Hokejové zápasy najprestížnejšieho medzištátneho turnaja budeme môcť sledovať na obrazovkách televízie JOJ od roku 2024. Vysielacie práva zatiaľ nadobudol gigant do roku 2028.

Diváci budú môcť fandiť našim hokejistom na jej obrazovkách už počas šampionátu v susednom Česku v roku 2024. Zápasy bude možné sledovať na všetkých platformách TV JOJ, teda prostredníctvom televízneho vysielania aj internetového streamu.

Okrem vysielacích práv na MS v ľadovom hokeji televízia nadobudla práva aj na vysielanie svetového pohára v alpskom lyžovaní už od budúcej sezóny, kde samozrejme figuruje skvelá Petra Vlhová. Okrem populárnych zimných športov budeme môcť na JOJ-ke sledovať aj výkony Jána Volka a ďalších skvelých slovenských športovcov na rôznych svetových športových podujatiach.

Zdroj: JOJ

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú