Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Veľmi uznávaný leaker Spawn Wave na svojom Youtube zverejnil video, v ktorom informuje o remaku hry Resident Evil 3: Nemesis, ktorý by podľa neho mohol prísť už začiatkom budúceho roka, informuje portál PCgamer.

To, že by herné štúdio Capcom chystalo remake ďalšieho dielu zo série Resident Evil, dáva pomerne zmysel, pretože remake druhého dielu zožal obrovský úspech. Navyše Capcom už po vydaní prvého ohlásil, že do budúcna plánuje prezliecť do modernejšieho kabátu aj ďalšie hry.

Ako informuje Cnet, pôvodný diel Resident Evil 3 bol vydaný v septembri 1999 a jeho príbeh bol netypicky zasadení do obdobia pred a po udalostiach z dvojky. Spawn Wave odhaduje, že vývojári by mohli hru vydať už budúci rok, čo by bolo pre hráčsku komunitu skvelé, no pri remasteri druhého dielu hra vyšla až po troch rokoch od ohlásenia.

Je tu však taká možnosť, že štúdio pracovalo na oboch remakoch súčasne, pretože aj tretí diel by mal bežať na rovnakom engine ako dvojka. Oficiálne ohlásenie by tak mohlo prebehnúť ešte tento rok na udalosti The Game Awards.

Zdroj: PCgamer, Cnet

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú