Redmi len nedávno predstavilo dvojicu svojich nových smartfónov, ktoré už za málo peňazí prinášajú skvelú výbavu, no krátko na to prišiel na svet aj prvý inteligentný televízor značky. Touto novinkou tak chce dcérska firma Xiaomi konkurovať televízoru od OnePlus a spoločnosti Honor, informuje Engadget. Nový televízor Redmi TV prichádza s veľkou 70″ uhlopriečkou a technológiami, ktoré potešia každého milovníka chytrých produktov do domácnosti.

Prvý smart televízor s logom značky Redmi ponúka kvalitný obraz vo vysokom 4K rozlíšení na obrovskej 177 cm uhlopriečke, hoci bez HDR, ktoré dokáže iba dekódovať. Vo svojich útrobách ukrýva 6. generáciu procesora Amlogic s 2 GB operačnej RAM pamäte, spolu so 16 GB ROM. Televízor podporuje aj duálne Wi-Fi pripojenie s podporou frekvencií 2,4 GHz a 5 GHz.

Redmi TV využíva, podobne ako televízory od Xiaomi, chytrého asistenta XiaoAI a PatchWall systém s odporúčaniami pre používateľa, informovalo Xiaomi na svojom blogu. Predobjednávky na túto novinku v Číne začali už 29. augusta a predaj bude spustený 10. septembra. Zákazník si môže nový televízor Redmi TV so 70″ obrazovkou kúpiť už za necelých 480 €.

Zdroj: Engadget, Xiaomi

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú