Herná komunita čakala dlho, pokým štúdio Rockstar Games sprístupní novú westernovku v štýle GTA aj na počítače. Doteraz si ju mohli vychutnať len majitelia konzol, no hráči sa po roku dočkali hry aj na svojich počítačoch. Red Dead Redemption 2 pre PC mnohých hráčov sklamalo, keď sa objavili problémy s fungovaním hry a launcheru Rockstar Games, ktoré zatiaľ neboli vyriešené, informuje TechRadar.

Hráči sa už dlhé mesiaci tešili na moment, kedy si budú môcť túto westernovku od známeho štúdia konečne zahrať aj na svojich počítačoch. Mesiace plynuli a nakoniec sa Red Dead Redemption 2 dočkali práve včera, 5. novembra. Krátko po vydaní PC verzie hry sa však ukázalo, že trpí mnohými nedostatkami, ktoré bránia hráčom v plynulom hraní, spôsobujú pády, sekanie či problémové hlásenia v launcheri.

Zobraziť celú galériu (1)
u/johnteaser/Reddit

Mnohí nahnevaní hráči sa sťažujú aj na diskusnom fóre Reddit a problémy doteraz nevyriešil ani update driverov grafických kariet. Zdá sa tak, že si milovníci tohto westernového titulu budú musieť nejaký čas počkať, pokým vývojári nevydajú opravný patch, ktorý tieto zásadné problémy vyrieši. Zatiaľ však nie je známe, kedy by sa tak mohlo stať.

Zdroj: TechRadar, Reddit 

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú