Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Predstavenie novej generácie iPhonov je takmer za rohom, no na internete sa už dlhé mesiace objavujú rôzne špekulácie a návrhy, ktoré odhaľujú možný dizajn týchto noviniek. Po mnohých pokusoch sa teraz pravdepodobná podoba trojice nových Apple smartfónov ukázala na videu. Zábery vo videu na kryty značky Pitaka prezentujú očakávané iPhony, ktoré budú mať premiéru už v septembri, informuje PhoneArena.

Predstavenie nových iPhonov sa očakáva už 10. septembra, no doteraz sa tieto modely stali predmetom mnohých dizajnových návrhov, ktoré najviac zvýrazňovali novú trojicu fotoaparátov v netradičnom rozložení. Práve takúto podobu teraz prezrádza aj video s realistickými iPhonmi novej generácie, ktorá bude nadväzovať na predošlé modely, no prinesie niekoľko vylepšení.

Hlavnou novinkou má byť tretí fotoaparát v prípade prémiovejšej dvojice iPhonov, zatiaľ čo nový nástupca iPhonu XR príde už s dvomi objektívmi. Modely na videu boli vytvorené práve na základe doterajších návrhov a predstavujú tak dizajn, s ktorým môžu nové iPhony vyrukovať už o pár dní, informuje TechRadar. Stále nie je jasné, ako budú tieto novinky oficiálne vyzerať, no fanúšikovia už na toto odhalenie nebudú musieť dlho čakať.

Zdroj: PhoneArena, TechRadar

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú