Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

S príchodom hry Red Dead Redemption 2 na PC sa dalo očakávať, že skôr či neskôr začnú na hre pracovať aj šikovní moderi, ktorí prinesú množstvo zaujímavých modov a vylepšení, ktoré hru ešte viac obohatia podobne ako tomu je pri GTA V.

Ako píše portál PCgamer, tak prvý z kategórie zaujímavejších modov nesie názov Lenny´s Simple Trainer, ktorý je momentálne vo verzii 0.3, no aj napriek tomu už ponúka množstvo zaujímavých funkcií.

Ako píše autor v popise na stránke, kde sa dá toto rozšírenie stiahnuť, vďaka Lenny´s Simple Trainer si môžeš zmeniť model svojej postavy na ľubovolný model z hry a v prípade lietajúcich zvierat, ako orol alebo chrobák, môžeš samozrejme lietať aj ty.

Okrem toho sa môžeš vďaka tomuto módu teleportovať na ľubovolné miesta, meniť počasie a čas, zapínať a vypínať Godmode či si dokonca vyčistiť Wanted level. Možností je už teraz dosť a postupom času budú ešte určite pribúdať nové. Upozorňujeme však, že mody nie sú v RDR 2 povolené, preto ich v žiadnom prípade nepoužívaj v multiplayeri, inak si môžeš vyslúžiť ban.

Zdroj: PCgamer, ModRedDead

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú