Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Obľúbená akčná adventúra s otvoreným svetom v podobe herného titulu Watch Dogs chystá pokračovanie, ktoré bolo hlavným bodom viacerých únikov. Unilad však najnovšie informuje už o prvých oficiálnych informáciách, nakoľko bola položka hry pridaná na Amazone, kde sa objavilo hneď viacero podrobností.

Nový diel série ponesie názov Watch Dogs Legion a celý dej sa bude odohrávať v Londýne, ktorý sa ocitne v pobrexitovom stave, kde technológie, spoločnosť či politika zmenili bohatstvo hlavného mesta. Na stránkach Amazonu pri tejto hre najviac zaujal slogan „Hrajte ako ktokoľvek“, čo prezrádza množstvo animácií, vizuálnych prvkov a charakterových vlastností, ktoré pozdvihnú hrateľnosť na ešte vyššiu úroveň.

Tvorcovia hry potešia fanúšikov aj možnosťou prevziať kontrolu nad akýmkoľvek NPC (charakter či postava, ktorá nie je ovládaná hráčom), vďaka čomu si hru môžeš vychutnať ako akákoľvek postava. Každá postava, ktorú budeš v hre ovládať navyše vďaka generovanej umelej inteligencii skrýva svoje vlastné, jedinečné pozadie. Tieto pridané novinky a fiktívny Londýn, ktorý opustil EÚ sú teda hlavnou zárukou toho, že herní nadšenci si určite prídu na svoje.

Zdroj: Unilad

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú