Od oficiálneho predstavenia noviniek Redmi Note 9 a Note 9 Pro v Indii nás delí iba pár dní. Ako to už ale býva zvykom, tesne pred predstavením sa na internete začínajú objavovať prvé informácie či fotografie. Inak tomu nie je ani pri novinkách z dielne Redmi, informuje portál Gizchina.

Udalosť, na ktorej tieto dve novinky konečne uvidíme, je naplánovaná na 12. marca. Zopár detailov o zariadeniach Redmi Note 9 a Note 9 Pro však prezradilo aj samotné Xiaomi. Pomocou plagátu, ktorým celú akciu propagovali, ukázali štvoritú zadnú kameru rozmiestnenú v štvorci  – hlavný snímač dostane rozlíšenie 64 MPx.

Ako píše portál IndiaToday, známy leaker Ishan Agarwal predpokladá, že tieto dve novinky by mali prísť na trh v dvoch pamäťových verziách – 4 GB RAM + 64 GB úložisko alebo 6 GB RAM + 128 GB úložisko. Podľa údajov z benchmarku Geekbech, kde sa podľa všetkého nové Redmi Note 9 objavilo, je jeho srdcom čipset Snapdragon 720G, ktorý je vyrobený 8 nm technológiou.

Prednú stranu má takmer celú pokrývať displej s kruhovým výrezom na selfie fotoaparát v štýle Samsungu. Ten by sa mal nachádzať v ľavom hornom rohu obrazovky. K dispozícii budu zrejme aj tri verzie farieb, a to modrá, biela a čierna.

Podľa renderu, ktorý sa objavil na internete, Redmi presunulo snímač odtlačkov prstov zo zadnej strany na pravý bok zariadenia.

Hovorí sa taktiež o 4500, respektíve 5000 mAh batérii, podpore 27 W rýchleho nabíjania alebo o integrácii 3,5 mm audio jacku.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú