Mesto Trnava chystá rekonštrukciu priestorov v dome na Trojičnom námestí 11, ktoré si chce prenajať významný investor z automobilového sektora, spoločnosť Magneti Marelli. Trnava v súčasnosti hľadá dodávateľa rekonštrukcie druhého nadzemného podlažia budovy za 118-tisíc eur bez DPH.

Mesto Trnava plánuje ako prípad hodný osobitného zreteľa prenajať spoločnosti Magneti Marelli Slovakia takmer tisíc metrov štvorcových kancelárskych priestorov v centre mesta na zriadenie centrály a administratívy.

Nachádzajú sa v objektoch na Trojičnom námestí 11 a na Hlavnej ulici 5. Podľa informácií agentúry SITA z prostredia samosprávy Magneti Marelli Slovakia potrebuje priestory dočasne, kým si v Trnave zabezpečí vlastné. Nájomná zmluva má byť podpísaná na dva roky s opciou na ďalšie dva roky.

Magneti Marelli Slovakia už na Slovensku pôsobí, v priemyselnom parku v Kechneci na východe Slovenska vyrába komponenty pre automobilky. Očakávaná investícia v Trnave sa nemá týkať výroby, ale skôr servisných činností.

Zdroj: SITA

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú