Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Microsoft sa v poslednej dobe stále častejšie zameriava na prepojenie smartfónu s počítačom, na ktorom beží Windows 10. Aplikácia Your Phone, ktorá na toto spojenie slúži, čoskoro dostane množstvo noviniek, o novinkách informoval portál WindowsLatest.

Azda tou najvýznamnejšou novinkou je funkcia „Sent from phone“, ktorá bude zhromažďovať všetky odkazy, fotografie a poznámky odoslané zo smartfónu do zariadenia s Windows 10 na jednom mieste. Táto funkcia je už k dispozícii pre niektorých členov programu Insider. Zdieľanie odkazov, obrázkov a poznámok je veľmi jednoduché, v možností zdieľania súboru v smartfóne stačí zvoliť mobilnú aplikáciu Your Phone Companion a prenesené súbory sa po odoslaní zobrazia na novej karte v aplikácii vo Windowse.

Ako informoval portál XDA-developers, zmien sa dočkala aj sekcia kontaktov v aplikácii pre Windows. Po vyhľadaní ľubovolného kontaktu, ktorý má používateľ uložený v smartfóne, sa zobrazí názov kontaktu spolu s jeho číslom, e-mailom či adresami. Pribudli tiež možnosti pre rýchle odoslanie SMS a uskutočnenie hovoru.

Zdroj: WindowsLatest, XDA-developers

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú