Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Aj dobrý úmysel sa môže skončiť absolútnym fiaskom a príkladom toho je aj predaj špeciálnej čiernej edície PS5 od spoločnosti SUP3R5, ktorá však musela všetky objednávky zrušiť. Záujemci, ktorí sa k limitovanej verzii nedostali, sa im totiž začali vyhrážať, informoval portál PCmag.

Spoločnosť SUP3R5 sa rozhodla vytvoriť špeciálnu čiernu edíciu PS5 inšpirovanú staršou PS2. Originálne konzoly mali dostať iba „nový kabát“ v podobe čiernych plastov a čierneho ovládača. O takýto unikátny kúsok v počte 304 kusov bol pochopiteľne veľký záujem, s ktorým zrejme spoločnosť nerátala.

Takmer hneď po spustení predaja 8. januára spadla webová stránka, cez ktorú sa dala konzola objednať a takmer všetkým zákazníkom boli strhnuté peniaze z ich účtov, no potvrdenie o nákupe prišlo len niektorým.

Následne sa nespokojní zákazníci začali spoločnosti vyhrážať, v akej miere, žiaľ, neuvádzajú. V obavách o svoje zdravie a svoj život sa však rozhodli všetky objednávky zrušiť a platby za konzolu vrátiť.

Ako píše TechRadar, niektorí už dostali svoje peniaze späť, iní ešte stále čakajú. Peniaze sa už vrátili tým, ktorí platili cez PayPal. Spoločnosť plánuje reštart predaja, ten však bude rozdelený do „viacerých kôl“ po menšom počte kusov, aby sa predišlo podobným problémom.

Zdroj: PCmag, TechRadar

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú