Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Na Epic Games Store aktuálne bežia veľké výpredaje, okrem zliav a rozdávania kupónov väčšinu fanúšikov zaujímajú predovšetkým hry zadarmo, ktoré celú akciu sprevádzajú. Do 27. mája si herní nadšenci mohli bezplatne zabezpečiť NBA 2K21, aktuálne je bezplatne k dispozícii indie megahit Among Us, ktorý tento štvrtok opäť nahradí ďalšia hra.

Gamerantupozorňuje, že týmto titulom by malo byť dobrodružstvo obľúbenej dobrodružky Lary Craft v hre Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration Edition. Herný portál sa odvoláva na uniknuté informácie a správy z fóra Reddit, kde jeden z používateľov stihol zachytiť ponuku z francúzskej facebookovej stránky Epic Games Store.

Tu sa mal v predstihu objaviť práve príspevok o Tomb Raiderovi, ktorý má vo štvrtok 3. júna v ponuke bezplatných hier vystriedať Among Us. Príspevok bol zo stránky okamžite zmazaný, ešte pred tým si ho však všimli a zaznamenali pozorné oči hráčov.

Ak sa informácia o novej bezplatnej hre Epicu skutočne potvrdí, pre hráčov pôjde o ďalší cenný prírastok. Rise of the Tomb Raider patril k jedným z najlepšie hodnotených titulov v roku 2015, špeciálna edícia navyše obsahuje všetok bonusový obsah vrátane veľkých expanzií.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú