Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Ohľadom informácií o nových smartfónoch Xiaomi sa v posledných dňoch roztrhlo vrece a každý deň vidíme niekoľko únikov informácií. Zvedavým fanúšikom, ktorí skúmali zdrojový kód nadstavby MIUI 11, sa podarilo nájsť informácie o Xiaomi Mi 10 Pro, píše Gizmochina.

Zatiaľ čo množstvo únikov sú len dohady niektorých známejších leakerov, informácie o Mi 10 Pro pochádzajú priamo zo zdrojového kódu nadstavby MIUI 11, takže tento únik možno brať ako dôveryhodný.

Ako informuje portál XDA-developers, informácie sa našli vo verzii MIUI 11 v20.1.6 pre zariadenie Redmi K30 5G, ktorá bola vydaná 16. januára. V zdrojovom kóde sa objavili dve kódové označenia nových smartfónov, malo by teda ísť o Xiaomi Mi 10 (M2001J2C) a Xiaomi Mi 10 Pro (M2001J1C).

V kóde sa tiež našla informácia, že lepšie vybavený model bude dokonca disponovať až 66 W rýchlym nabíjaním. Xiaomi už síce v minulosti testovalo 100 W nabíjanie smartfónov, no zdá sa, že táto technológia ešte potrebuje svoj čas a ešte nie je pripravená na komerčné využitie.

Zdroj: Gizmochina, XDA-developers

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú